We mogen weer!

Na een heel lang jaar van Corona-maatregelen waardoor ons jaarprogramma in de Speulkoel bijna helemaal kwam te vervallen, kunnen we de draad eindelijk weer oppakken.

Allereerst zijn er op 2, 3 en 4 juli voorstellingen van FestiValderAa – de Speulkoel is een van de buitenlocaties van dit festival. Op www.festivalderaa.nl vindt u daarover meer informatie en kunt u reserveren.

Daarna gaat ons eigen programma van start op 17 juli, met de B.J. Hegen Blues Band. Bé tekende ook ons theatertrolletje, dat u hierboven ziet. Vervolgens Americana op 1 augustus – en nog veel meer: kijk bij evenementen !

We zijn natuurlijk nog steeds voorzichtig en houden ons aan de anderhalvemeter-regel.  Omdat het aantal bezoekers per voorstellingen nog beperkt is vragen we om vooraf te reserveren. Dat kan met een mailtje naar speulkoel@rondommagnus.nl. Vermeld het aantal plaatsen, uw telefoonnummer en ook graag uw adres. U krijgt een bevestiging en kunt (gepast of via pin) bij aanvang betalen.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.