Corona-veilig: viooltrio

kerst caroline babendererde

In februari van dit jaar, toen de Coronapandemie was uitgebroken, werden er strenge maatregelen genomen om verdere verspreiding zo goed mogelijk te voorkomen.

Voor velen, maar zeker ook voor professionele artiesten, had dit enorme gevolgen. Alle evenementen werden verboden en optredens voor publiek, hun passie, waren in één klap onmogelijk. En hun inkomsten vielen compleet of grotendeels weg. Ook stichting Rondom Magnus zag zich genoodzaakt het gehele zomerprogramma in De Speulkoel in Anloo te schrappen, in nauw overleg met alle gecontracteerde groepen en gezelschappen.

Maar waar een wil is, is een weg: op beperkte schaal blijkt het toch mogelijk om te kunnen optreden mèt inachtneming van de veiligheidsrichtlijnen. We zijn heel blij dat we in openluchttheater De Speulkoel zo’n mogelijkheid hebben gevonden. Met drie musici op het ruime podium en met een beperkt aantal bezoekers kan de 1,5 meter richtlijn goed worden gerespecteerd.

Op donderdagavond 2 juli wordt een recital verzorgd door een trio, bestaande uit de violisten Caroline Babendererde en  Roswitha Devrient en altviolist Maarten Jansen. Op het programma staan werken van onder meer Vivaldi, Pachelbel en Dvorak. Het programma begint om 19.30 uur en duurt een uur.

AankondigingStrijkTrio2juli-page-001

U kunt plaatsen reserveren voor dit bijzondere recital door uiterlijk dinsdagavond 30 juni een mail te sturen aan info@rondommagnus.nl, met uw naam, adres en telefoonnummer.

In verband met de geldende beperkingen mogen we maximaal vijftig toeschouwers toelaten. U krijgt een bevestiging van uw aanmelding, met verdere aanwijzingen omtrent parkeergelegenheid etcetera. Er is géén geen catering en er zijn geen toiletten aanwezig. U dient dus te komen met volle maag en lege blaas.

Omdat de betrokken artiesten zo blij zijn weer te kunnen optreden voor publiek wordt er geen entree gevraagd. Maar er staat natuurlijk wel een ‘melkbus’ klaar voor uw goede gaven.

Reacties zijn gesloten.