Jaarprogramma 2021

Deze VOORLOPIGE agenda vermeldt de evenementen die (onder voorbehoud  van Corona-maatregelen) per eind april 2021 zijn vastgesteld. Aanvullingen op dit programma zijn in voorbereiding.

Vanwege coronamaatregelen is het aantal bezoekers per voorstelling voorlopig nog beperkt. Reserveer daarom tijdig. Dat kan door te mailen naar speulkoel@rondommagnus.nl. Vermeld telefoonnummer, adres en gewenste aantal. U krijgt een bevestigingsmail. Betalen kan bij de ingang, met (gepast) contant geld of door te pinnen.
Bij sommige voorstellingen is er voorverkoop bij de Alldro in Annen; zie onze website. Kijk daarvoor bij de informatie voor die voorstelling.

 • vrijdag 2 t/m zondag 4 juli: Diverse voorstellingen FestiValderAa
  FestiValderAa is een jaarlijks terugkerend driedaags festival in Schipborg in Nationaal Beek- en Esdorpen-Landschap Drentsche Aa. Dit jaar is De Speulkoel een van de buitenlocaties waar voorstellingen plaatsvinden.
 • zondag 1 augustus, 14.30-17.00 uur: Americana
  Americana: bluegrass, country, oldtime en meer in een modern jasje. Heerlijke muziek voor een mooie zondag­middag in de open lucht – en er valt ook wat te lachen. Kom genieten van dit ‘In the Round’ concert van Hans Kelder­huis en vrienden!
 • zaterdag 14 augustus, tijden t.b.:  Eenakters Huus van de Taol
  Dit jaar wordt het door het Huus van de Taol georganiseerde Drentse eenakterfestival Kört en Goed gespeeld in openluchttheaters in Drenthe; op 14 augustus in De Speulkoel. Een cursus ‘eenakters schrijven’ had tien nieuwe toneelstukken als resultaat. Prima geschikt om in de zomer in het openluchttheater te spelen. Ook een vrijscène kan heel best… op afstand! ’t Is gewoon een extra uitdaging voor de regisseurs!
 • zondag 29 augustus, 14.30-17.00 uur: Otto Groote en Bert Hadders
  Twee geliefde singer-songwriters. Bert Hadders kent u ongetwijfeld! En Otto Groote (al weer voor de derde keer in De Speulkoel) heeft een groeiende schare fans, sommigen komen speciaal voor hem naar Anloo. Fijne luisterliedjes in het Plattdüütsch en het Gronings.
 • zaterdag 4 september, 20.00-22.00 uur: E Poi – Hoge Nood
  Toneelgroep E Poi uit Assen gaat de actualiteit niet uit de weg. Stijging van de zeespiegel, opwarming van de aar¬de, wat voor praktische en ethische gevolgen heeft dat? Scherp, humoristisch, cabaretesk, lichtshow, zang, dans!
 • vrijdag 10 december, 19.30-21.00 uur: Kerstmis over grenzen heen
  Voorstelling in de Magnuskerk van Anloo. Zingen over vrede op aarde terwijl de wereld in brand staat en miljoenen vluchten voor honger en geweld? Dit programma gaat daar niet aan voorbij, maar laat ook zien dat muziek ons over alle grenzen heen verbindt.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.