Afscheid van Albert

We kunnen er nog moeilijk aan wennen, maar onze voorzitter Albert Hovius heeft toch echt zijn figuurlijke voorzittershamer neergelegd. Bij zijn 80e verjaardag besloot hij al dat hij toch maar eens wat rustiger aan te doen. Daar was niet meteen veel van te merken, we zijn anderhalf jaar verder; en ook nu hij uit het bestuur van Rondom Magnus is gestart is zijn agenda nog verbazend stevig gevuld. Maar de speulkoel-stichting heeft een nieuw bestuurslid gevonden, de taken herverdeeld en gaat verder, met onverminderd enthousiasme maar zonder founding father Albert.

In kleine kring hebben we Albert al bedankt voor alles wat hij voor onze stichting heeft gedaan, niet alleen in zijn voorzitter-rol en als ‘gezicht’ van de Speulkoel, maar voor zijn alomtegenwoordigheid, of het nu was als mede-sjouwer of schilder, als subsidieverwerver of als hartstochtelijk cateraar-met-zelfgebakken-lekkers.

Voor iedereen die Albert nog eens de hand wil schudden is er een mooie gelegenheid: op de Paasmarkt, 2e paasdag, is Albert in de Speulkoel als pannenkoekenbakker aanwezig. Kom afscheid nemen, maak nog een praatje en geniet meteen ook van alle activiteiten op deze streekproducten-spelletjes-muziek-en-dansmiddag!

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.