Het kan toch: coronaveilig strijkkwartet

kerst caroline babendererde

Waar een wil is, is een weg. We zijn heel blij dat we tòch een mogelijkheid hebben gevonden voor beperkt maar heel sfeervol optreden in De Speulkoel. Met drie musici op het ruime podium en met een beperkt aantal bezoekers kan de 1,5 meter richtlijn goed worden gerespecteerd.

Op donderdagavond 2 juli kunt u genieten van prachtige klassieke muziek. Een trio, bestaande uit de violisten Caroline Babendererde (foto) en  Roswitha Devrient en altviolist Maarten Jansen speelt werken van onder meer Vivaldi, Pachelbel en Dvorak. Het programma begint om 19.30 uur en duurt een uur.

U kunt plaatsen reserveren voor dit bijzondere recital door tijdig een mail te sturen aan info@rondommagnus.nl, met uw naam, adres en telefoonnummer.  Klik hier voor meer informatie.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.