Samenwerken

Met vereende krachten kun je veel…

Rondom Magnus was al een begrip vóór de stichting met deze naam van start ging. In de zomer van 2015 organiseerde de vereniging Historisch Anloo het project Rondom Magnus. Met in de hoofdrol vele schilderijen van de Magnuskerk, maar ook bijdragen van hedendaagse schilders en kunstwerkjes van de schooljeugd. Ook een rondwandeling en een symposium maakten deel uit van dit ‘eerste Rondom Magnus-evenement’.
Klik hier voor een verslag van dit project. U leest daarin hoe ook deze manifestatie mogelijk werd door samenwerking met andere organisaties, bijdragen van sponsors en vele vrijwilligers in Anloo.

Samenwerken is een sleutelwoord voor de stichting – en voor het openluchttheater.
De wedergeboorte van het bostheatertje van de vorige eeuw werd een succes dat alleen maar mogelijk was door de inzet van veel enthousiaste dorpsgenoten en anderen.
En meteen bij deze herstart  wist iedereen dat er nog heel wat kleine en grote klussen zouden volgen, voor het verbeteren en aanvullen van de faciliteiten. Er kwam een tribune en een kiosk, de speelvloer werd verbeterd en de podiumoverkapping vroeg veel aandacht.

Ook het opstellen van het programma  wordt door samenwerken bepaald. Co-producties met bijvoorbeeld Garage TDI en met FestiValderAa, of evenementen die als doe-het-zelfvoorstellingen  worden georganiseerd door de optredende artiest of groep.

 

 

 

Reacties zijn gesloten.