Erwin de Vries

Het bostheatertje de Speulkoel in Anloo is niet de plek voor massale concerten, het is niet het grootste openluchttheater. Ook als het tot de laatste plaats gevuld is (zoals  vorig jaar met een spraakmakend optreden van Pé en Rinus) beleeft het publiek een gemoedelijke, intieme sfeer en heeft iedereen een zitplaats. Reserveren is dus gewenst als hier een bekende artiest optreedt, zoals op zondag 23 juni. Dan is Erwin de Vries te gast, de bekende liedjesschrijver, zanger en gitarist uit Groningen.

Erwin is bekend geworden als frontman van Deheleboel en later solo verder gegaan. Hij zingt in het Gronings. Erwins muziek wordt gerekend tot folk en rock. Zijn stem is omschreven als ‘authentiek met dat heerlijk organisch rauwe randje’.

Optreden met eigen repertoire (hij heeft al tien platen op zijn naam) is zijn grote passie. Soms met zijn eigen band, soms met orkest, toetsenist of gitarist. Maar ook solo, zoals in de Speulkoel, weet hij zijn publiek minstens zo goed te boeien. De Speulkoel-organisatie rekent dan ook op een prachtig concert met enthousiaste bezoekers.

Zondag 23 juni, 14.30-17.00 uur. 
Entree €15,-; vrienden speulkoel €10,-; kinderen vrij. Reserveren noodzakelijk!
Mail aantal plaatsen, telefoonnummer en adres naar speulkoel@rondommagnus.nl.

Reacties zijn gesloten.