Jazzfanfare

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

LAATSTE NIEUWS: VOORSTELLING GAAT NIET DOOR!
Voor een openluchttheater was is er altijd een risico dat lelijk weer pretbederver blijkt te zijn. Helaas is dat de verwachting voor zondag 18 september.
In overleg met Harry van Lier van Jazzfanfare hebben we besloten dat HET OPTREDEN VAN 18 SEPTEMBER (ZONDAG) VERVALT.
We hopen dat Jazzfanfare op een later moment alsnog in de Speulkoel kan komen spelen!

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

JAZZFANFARE

Uit Groningen komt Jazzfanfare, een enthousiaste groep muzikanten onder leiding van Harry van Lier die zorgt voor een geweldige sfeer bij alle gelegenheden. Een middag lékkere muziek in de buitenlucht.

Zondag 18 september, 14.30-17.00 uur.
Entree € 12,50 (vrienden van de Speulkoel € 7,50; kinderen gratis).

De fanfare speelt – zowel binnen als in de openlucht – bijna geheel akoutisch en is dus bij praktisch elke gelegenheid inzetbaar. Op een marktplein, een winkelstraat, een cultureel evenement, een bedrijfsfeest of gewoon in de kroeg, de Jazzfanfare Groningen speelt overal en maakt van elk optreden een feest!

De Jazzfanfare is een bijzonder orkest, de mix van een tiental blazers ondersteund door een ritmesectie en een verrassend repertoire zorgen voor een vrolijk en swingend spektakel.

In opdracht van de ZomerJazzFietsTour van 1996 componeerde Harry van Lier een aantal muziekstukken voor het Chr. WielrijdersCorps Crescendo te Opende.
Het laten uitvoeren van jazzmuziek door een fanfare orkest beviel hem zó goed dat hij na de zomer van 1996 de Jazzfanfare oprichtte.

Reacties zijn gesloten.