Kerstmis over grenzen heen

 

 

_RKP8701`verkleind

Een ander kerstconcert in de Magnuskerk in Anloo…  Dat ‘ander’ is het thema van dit concert: aandacht voor diegenen die op de vlucht zijn voor alle oorlog en geweld op deze wereld. Dat maakt deze avond anders dan de meeste kerstconcerten rond het thema ‘vrede op aarde’.

Een bijzondere bijdrage aan deze avond wordt geleverd door BABADDAAR, een groep van nieuwe Nederlanders, die als vluchteling pogen via de cultuur een brug te slaan tussen hen en ons Nederlanders,  onder de hoede van het Noord Nederlands Toneel in Groningen.
Daarnaast biedt het programma klassieke muziek, vertolkt door een trio o.l.v. Caroline Babendererde, die als professioneel violiste actief is voor Musicians without Borders.

kerst caroline babendererde

Na afloop is er weer een gezellig samenzijn van publiek en uitvoerenden onder het genot van Glühwein en warme chocolademelk. De netto opbrengst van dit àndere kerstconcert is bestemd voor de organisatie SOS Kinderdorpen.

_RKP8763 verkleind

Magnuskerk Anloo, vrijdag 13 december 2019, 19.30 – 21.00 uur
Entree € 7,50. Kinderen tot 14 jaar gratis toegang.

 

 

 

Babaddaar R verkleind

BABADDAAR is een huis en de deur staat altijd open…

Babaddaar is een warm huis (bij het NNT – Noord Nederlands Toneel en Club Guy&Roni ), waar nieuwkomers in Groningen welkom zijn. Een plek waar wordt gedanst, muziek gespeeld en theater gemaakt, een plek waar bruggen worden gebouwd om nieuwkomers in contact te brengen met professionals in het culturele veld.

Waar culturen bij elkaar komen om te ontmoeten, elkaar te leren kennen maar vooral om te ontdekken waar onze talenten liggen en hoe we die talenten in kunnen zetten.

_RKP8701`verkleind _RKP8763 verkleind _RKP8709 verkleind

Wij zijn geen professionals, maar we hebben een verhaal. Een verhaal dat verteld moet worden.
Babaddaar: achter elke deur zit een cultureel verhaal …

Babaddaar gaat in Anloo dit verhaal vertellen.

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.