Waarom de wolf?

Een onzekere wereld
Extreme regenbuien en overstromingen – en ergens anders juist hittegolven en nog nooit vertoonde bosbranden… De mens wordt geconfronteerd met veranderingen. Niet alleen mondiaal: ook in onze regio nemen de problemen toe. Zou er iets aan de hand zijn? Moeten wij de zaken anders aanpakken om te voorkomen dat onze aarde onleefbaar wordt?

Problemen en oplossingen
Circulaire landbouw kan helpen. Korte ketens tussen producent en consument, met beel nadruk op lokale producten. Gelukkig is hier steeds meer aandacht voor.
En hierin kunnen onze schaapskuddes een voorbeeld-rol vervullen: het landschap op een natuurlijke manier te onderhouden, een deel van de stikstofproblematiek neutraliseren en herkenbare schakels in de circulaire landbouw. Tja, en dan komt de wolf naar onze regio; door velen warm verwelkomd, door enkelen luidkeels vervloekt. Hoe lossen we onze problemen op?

Meningen, muziek, meedoen…
In een symposium kan iedereen zijn zinnige of onzinnige mening geven. Maar een vereded praatprogramma, word je daar blij van?
Gelukkig blijft het daar niet bij in deze voorstelling. Er is veel muziek, de schapen doen mee, evenals de wolf en…. ook het publiek wordt op een verrassende manier bij het geheel betrokken.

Laat u verrassen
Deze voorstelling door de toneelgroep E Poi, ondersteund door hooggeschoolde musici en niet te vergeten door de schaapskudde Het Stroomdal, vindt plaats op woensdagavond 18 augustus, vanaf 20.00 uur in het Openluchttheater de Speulkoel in Anloo. Entree € 12,50 (voorverkoop € 10,-; kinderen gratis).

Reserveer uw plaats
Vanwege corona-maatregelen is het aantal bezoekers beperkt. Reserveer daarom vooraf: stuur een mailbericht naar speulkoel@rondommagnus.nl, vermeld het aantal kaartjes, uw telefoonnummer en ook graag uw adres. U betaalt dan (bij aanvang van het optreden) de voorverkoopprijs van € 10,-.

Reacties zijn gesloten.