Pé en Rinus

Pé en Rinus zorgen voor een afgeladen Speulkoel
Het Groninger duo Pé en Rinus (vroeger Pé Daalemmer en Rooie Rinus) is al ruim veertig jaar een begrip, maar blijkt nog absoluut niets aan populariteit te hebben ingeboet.
Openluchttheater de Speulkoel in Anloo was dan ook helemaal uitverkocht voor hun optreden zondag 3 september. En het publiek werd niet teleurgesteld! Veel klassiekers kwamen langs, maar ook veel nummers van hun nieuwste cd. Hilarisch gepresenteerd, met soms een gek dansje of iets met vishengels. En in de setting van het bostheatertje kwamen hun altijd weer geweldige teksten ook goed tot hun recht. Voeg daarbij het mooiste weer dat je je kunt wensen, de gemoedelijke sfeer van het intieme bostheater, een drankje en een warme snack en je weet: dat was genieten.

HEEL VEEL BELANGSTELLING… Tot en met de laatste plaats gevuld!
Al tientallen jaren geleden hadden Rinus en Pé (toen: Rooie Rinus en Pé Daalemmer) een grote schare fans. En anno 2023 is dat niet veranderd. Er hebben zich dan ook enorm veel mensen aangemeld voor hun optreden op 3 september, méér dan de tweehonderd waaraan de Speulkoel plaats biedt. Er was een wachtlijst, wie er toch nog bij kon kreeg persoonlijk bericht. Een mooi feestje , die zondagmiddag!


Pé en Rinus

Pé Daalemmer & Rooie Rinus, het befaamde Groninger kleinkunst-duo, komt naar de Speulkoel! Peter de Haan en Frank den Hollander begonnen veertig jaar geleden met straatoptredens en hebben sindsdien onafgebroken een enthousiast publiek, oud én jong! Liedjes als Hoornse Plas en Bie de Lidl kent iedereen, maar er is nog veel meer moois te beluisteren.

Zondag 3 september, 14.30-17.00 uur.
Entree €17,50; vrienden speulkoel €12,50; kinderen vrij.

Reacties zijn gesloten.